Deze denktreening bestaat bij Veen Treen uit drie inspirerende sessie. Wij noemen dit inspileren. Centraal staan praktijkgerichte tips met oefeningen (learning by doing). Ook wordt ingegaan op de werking van de hersenen, de kracht van de geest, concentratie, focus, mentale blokkades en deze te doorbreken om beter en meer te denken. Doel is om betere prestaties te komen in de sport, het werk of in het maatschappelijk leven. Mensen gaan naar sportscholen. Om beter en meer te gaan leren denken gaat u naar Veen Treen!

Veen Treen is gericht op duurzame gedragsverandering. De doorslag geeft het denken, de herhaling en de kracht van de combinatie met bijvoorbeeld treening en coaching. Dit zijn effectieve middelen om het doel te bereiken: gedragsverbetering.

Wilt u meer en beter leren denken?

Wilt u beter presteren in uw werk of sport? Komt er niet uit wat erin zit? Wilt u weten wat beter presteren precies inhoudt? Als u uw gedrag wilt veranderen, dan is deze treening een goede basis.

Duur

3 dagdelen á 3 uur en een uur gratis coaching.

Resultaat

Uw gaat zich meer concentreren en leert meer en beter (na) te denken.
mentale weerbaarheid en kracht wordt beter, uw resultaten gaan omhoog en u raakt gemotiveerd, U leert een aantal praktische vaardigheden en u vergroot uw kennis over de geest, de hersenen en het denken. Resultaten op bijvoorbeeld school, werk of in het dagelijks leven.

Onderwerpen

Persoonlijke analyse
Doelen stellen en motivatie
De hersenen
De kracht van de geest
Aandacht en concentratie
Meer denken
Beter denken
Ontspanning
Omgaan met negatieve gedachten
Denk tips
Veel oefeningen

Locatie, data en tijd

Deze treening wordt verzorgd op een inspirerende locatie in het midden van Nederland. Eerstvolgende startdata en tijd zijn: woensdagavond 10 en 24 oktober 2018 van 19-22 uur.

Prijs

De prijs per deelnemer bedraag € 75,- exclusief BTW en inclusief fiscale aftrekbaarheid. Deze treening kan ook als groepstreening verzorgd worden. Informeer voor een gunstig aanbod, toegepast op locatie, inhoud en prijs op maat.

Andere diensten in ‘meer en beter denken’

Veen Treen biedt treeningen als vervolg op deze basis. Ook kunt u gebruik maken van onze andere diensten in “Meer en beter denken” zoals coaching, consultancy en uitvoering van projecten. Voorbeelden hiervan: coaching, consult van een psycholoog, een groepstreening en dam- of schaaktraining. Ons team kan ook een afdeling, een bedrijfsteam (bijvoorbeeld management of verkoop) of een sportploeg coachen en begeleiden.

Inschrijven?

U kunt inschrijven door het contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op met Veen Treen (033-2458844 of 06-85485760). Een persoonlijke intake volgt.