Kiezen voor Veen Treen is investeren. Gericht op het behalen van doelstellingen. Voor het rendement. In die zin kost het u niets maar levert u juist veel op. Veen Treen heeft een uitgebreid aanbod.

Treening

Met een vooraf gesteld doel

Veen Treen is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen. Een goede training met resultaat kan niet worden gegeven zonder vooraf gestelde doelen. Veen Treen zet namelijk in op duurzame gedragsverandering. Zowel bij open treeningen als bij groepstreeningen.

treening klantgerichtheid [opent in nieuw venster]

Consultancy

Met een klantgerichte inventarisatie

Consultancy van Veen Treen richt zich op het in kaart brengen (inventariseren) van problemen en uitdagingen waar u tegenaan loopt. Gericht op het gestelde doel. Wie geen doelen stelt, kan ze ook niet halen. Continu verbeteren. Gericht op het resultaat.

Coaching

Veen Treen gaat 1-op-1 mee

Niet een treening geeft het meeste resultaat. Wat wel? ‘Learning by doing’. Wie iets wil verbeteren, komt al snel uit bij gedragsverandering. En laat dat nu vaak de zwakste schakel zijn. Veen Treen heeft de nodige ervaring als het aankomt op coaching in de praktijk.

Uitvoering

De focus is niet weg te denken

Veen Treen biedt een breed scala aan diensten. In een bepaalde situatie kan het zelfs voorkomen dat de specialisten van Veen Treen een bepaalde opdracht uitvoeren. Dat wij u het werk uit handen nemen zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent en energie van krijgt.